Geanina Rizea- Candidatul ALDE Teleorman pentru Primăria Plosca

Sunt Geanina Rizea și candidez pentru funcția de primar, pentru că iubesc cu adevărat Plosca! Consider că anul 2020 este un an al curajului, un an al meditației și al luării unei decizii majore, care să influențeze în bine comunitatea noastră.

Ne cunoaștem. În ultimii opt ani, am încercat să aduc public amintirile și emoțiile noastre, ale ploscenilor, mai aproape, dând viață, pe facebook, paginii intitulate sugestiv – ”Amintiri din Plosca”.
Sunt absolventă a ”Facultății de Comerț”, din cadrul Academiei de Științe Economice (ASE) – București. Dețin un master în ”Managementul afacerilor”.
Am scris două cărți, despre care mulți dintre dumneavoastră ați auzit: ”Punte între generații” – Plosca, TR și ”Așteptând raze de soare”.
Am reușit să resuscitez și să creez acțiuni culturale sau de voluntariat. Însă, trebuie să recunosc, e nevoie de mult mai mult. De aceea mi-am asumat implicarea în politică, singura modalitate de a putea construi ceva.
După cum bine mă cunoașteți, sunt perseverentă în acțiuni și proiecte, îmi place să duc lucrurile începute până la capăt, să le încununez de succes.
Îmi iubesc cu adevărat locul natal, din suflet, și vreau ca împreună să-l transformăm, să-l dezvoltăm.
Îmi sunt dragi oamenii, în general, și ploscenii mei, în special. Iubesc tradițiile acestei vetre, unde avem toți rădăcinile adânc înfipte. Iată de unde îmi provine curajul!
Îmi doresc să fiți alături de mine în această perioadă și împreună să devenim o echipă, o mare familie! Pentru că Plosca are nevoie de implicarea noastră, a tuturor!
Nu vreau să promit lucruri care sună bine, pe care le tot auzim din patru în patru ani. Urăsc minciuna. Însă promit o analiză a situației existente și pe baza acesteia să putem lua măsurile potrivite, măsurile care se impun.
Avem multe nevoi. Le cunoaștem cu toții. Vreau să fie din ce în ce mai puține. Plosca merită efortul!
Cu ajutorul lui Dumnezeu și al dumneavoastră, vom reuși sigur!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.