,,Vreau să ne concentrăm pe ce putem aduce noi mai bun, pentru că realitatea o știm cu toții, trăim în ea”

La alegerile locale din toamna acestui an, conducerea ALDE Teleorman a ales să meargă pe mâna tinerilor în multe dintre localitățile teleormănene. Iar una dintre primăriile pentru care ALDE și-a desemnat un candidat tânăr, dar cu ambiții mari și proiecte serioase, este Plosca.

Geanina Rizea are numai 29 de ani, este plosceancă get-beget, așa cum îi place să spună, și consideră că vârsta fragedă nu este nici pe departe un minus, ci mai degraba un atu. A absolvit Facultatea de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice și are un master în Managementul Afacerilor, în cadrul aceleiași instituții universitare.

Într-un interviu acordat în exclusivitate publicației noastre, am încercat să aflăm de la tânăra Geanina Rizea ce anume a determinat-o să-și asume o candidatură pnetru funcția de primar al comunei, ce și-a propus pentru localitatea în care a crescut, ce probleme a identificat în administrația de la Plosca și ce soluții a găsit pentru acestea.

Interviu integral:

Geanina Rizea, candidatul ALDE pentru Plosca : „Vreau să ne concentrăm pe ce putem aduce noi mai bun, pentru că realitatea o știm cu toții, trăim în ea”

Publicitate

1 comentariu

 1. Dragii mei consitoieni !!
  Vreau ca in 2020 la alegerile locale sa fie alesi cu adevarat ca primari si consilieri comunali , oameni capabili, integrii si care merita, indiferent de coloratura politica, sex, varsta etc.
  Alegem OMUL si nu PARTIDUL. Este f.f.important acest lucru
  La Dobrotesti, satul meu natal, unde am crescut si format medic human doresc din tot sufletul sa fie votat actualul primar Manica Ion care in mandatul sau a dovedit bune calitati de primar, contribuind din plin prin proiectele sale la modernizarea comunei si la ameliorarea vietii locuitorilor.
  S-a construit un modern dispensar medical, o sala moderna de sport, 2 gradinite de copii, un muzeu al satului, o noua scoala, un abator, o benzinarie, 4 poduri de calitate, 2 in Dobrotesti, 2 in Merisani,s-au modernizat sediile primariei comunale si a caminului cultural, s-a introdus peste tot curentul electric, apa potabila si canalizarea.
  S-au asfaltat drumurile comunale si centrul comunal S-au facut progrese considerabile si in viata culturala si sportiva:-echipe de dansuri populare copii, tineri si adulti, echipe de fluierasi:- copii, tineri si adulti, echipa de teatru, echipa de fotbal.
  Desigur sant inca multe lucruri de facut si a ameliora. Ma refer la starea hygienica comunala, a raului Tecuci care traverseaza satul , a abatorului si a obiectivelor economice , culturale si sociale.
  Dar sant convins ca primarul Manica le are deja in vedere.
  Fac apel la locuitorii Doagelui sa voteze cu incredere pe D-l Manica Ion, fiu devotat al comunei.
  Dumnezeu sa ne ajute Dr. Georges Iscru Strasbourg. 25.09.2020/Strasbourg

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.