Puterea feminină…

Întotdeauna există un învingător şi un învins. Întotdeauna au existat şi vor exista lupte. Politica este în fond o luptă continuă. Din această luptă au făcut parte întâi bărbaţii. Destul de târziu, femeile. Timpul ne-a arătat că nu există un om perfect, deci nici politician perfect. Politicianul, dincolo de responsabilităţi şi luptă, cred că ar trebu51056208f08c7cd595c97ecbf1fd83611472053034581i să inspire. Într-o lume care îşi pierde din ce în ce mai des moralitatea, tinerii au nevoie de modele, au nevoie de direcţie!

Când dăm la o parte stratul politic, găsim omul, respectiv femeia. Dincolo de funcţie, dincolo de admiratori şi contestatori, regăsim puterea feminină. Mai exact, o femeie de 69 de ani care a purtat lupta vieţii ei, conştientă că va fi ultimul tren. Această luptă a lui Hillary Clinton trebuie să inspire toate femeile! La fel şi lupta purtată de Margaret Thatcher! Sunt femei care au făcut istorie. Alte femei acum o scriu! Aceste două exemple de putere feminină INSPIRĂ! Perseverenţa ş3980674-3x4-700x933i intelingenţa lor trebuie să fie model pentru toate fetiţele! La fel şi puterea dobândită! Aceste femei au luptat până la capăt- lucru greu şi rar! Niciuna nu a făcut doar lucruri bune, dar cine face?! Pentru că dincolo de politică spuneam că se află omul.

PS: Mă întreb, cum ar fi reacţionat oamenii dacă ele ar fi avut în spatele lor un bărbat de vârsta soţiei lui Trump?! :))

Îmi răspund singură: O femeie inteligentă ştie că banii au putere! Dar mai ştie şi ce poate cumpăra cu ei!!!

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.