Aşteptând raze de soare -4-

sarut-1La ora 7:50 ne-am despărţit în faţa şcolii. Mă întreb când va reveni! Toată speranţa mea numai tu ai fost, tot echilibrul meu. Parcă nu le mai am, am ferma convingere că nu vei mai reveni. M-ai rugat să ne fotografiem, nu aveam bani să le plătesc şi tare am suferit pentru acest refuz delicat. Oare mă vei ierta că am lăsat să treacă această clipă de ,,tinereţe fără bătrâneţe”?
Am revenit de la şcoală, am intrat în apartamentul meu, pustiu ca întotdeauna. Am mâncat ce am avut rămas de luni şi marţi, însă îmi venea să plâng în timp de mâncam pentru că mă gândeam la el. Nici de această dată nu a mâncat mai nimic, simt că nu-i prea place la mine. Este normal! Una este să-i găteşti unui bărbat 33 de ani şi alta este să faci câteva mese în 9 ani. Mi-e foarte greu, mai ales că mă simt bătrână şi bolnavă. Mâine voi trăi mari emoţii şi nu doresc nimănui durerea mea. De-ar fi cu mine, aş depăşi mai uşor momentul greu, este vorba de o nouă titularizare în învăţământ!
Mult mă bucură că ai început să-ţi iubeşti mama. Este un lucru minunat când fiul sau fiica îşi respectă părinţii. Sunt singură! Am trăit 36 de ani singură pe lume- fără bucurii, fără plimbări, fără concedii…şi ştiu foarte bine că voi pleca de pe această lume- tot singură, nu voi avea la căpătâiul meu sufletul drag. O ştiu foarte bine şi nu-mi mai fac iluzii. Soarele meu te rog să rămâi în lumea ta şi lasă-mă pe mine tot singură. Sunt speriată de reţinerile tale la masă, de refuzul unor alimente. Nu vreau să mai sufăr în plus.”

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.