Iulian Sorin Tudosie, candidat USR PLUS pentru Primăria Dobrotești declară: ,,Pentru oameni am făcut pasul spre politică”

Iulian Sorin Tudosie este un tânăr antreprenor de succes. Născut și crescut în Dobrotesti, Alin (asa cum ii spun toti locuitorii) după absolvirea Colegiului Național “Anastasescu” a urmat cursurile Academiei de Studii Economice din București. Curajul care il caracterizeaza l-a facut sa revina acasa pentru a oferi o speranta celor din jur. Stie ca doar prin exemplul propriu poate sa ii ambitioneze si pe ceilalti. Acesta, asa cum declara, este motivul pentru care candideaza la Primaria Dobrotesti. Tineretea, cunostintele de business acumulate, alaturi de dragostea fata de radacinile teleormanene ii confirma ca este capabil sa dezvolte comuna pe toate segmentele.

,,Fondurile europene vor reprezenta una din solutiile ajutatoare. Acest subiect este pe buzele tuturor candidaților, dar puțini s-au și pregătit pentru accesarea acestora, în cazul în care vor prelua mandatul. Primaria Dobrotesti pentru noul buget multianual al UE 2021-2027 trebuie sa depuna proiecte sub o coordonare care sa garanteze indeplinirea acestora. Nu mai vrem franturi de planuri. De asemenea, vreau ca satul Merisani sa fie tratat la fel, dezvoltat si ajutat. Oamenii merita acest lucru. De fapt, pentru oameni am facut pasul spre politica.
Pot garanta că prin înființarea unei direcții de accesare a fondurilor europene în Primăria Dobrotesti vom putea reuși să derulăm multe dintre proiectele regăsite în programul meu de dezvoltare. In plus, am colegi în filialele din Alexandria și Zimnicea care asta fac zi de zi. Avem o echipă la nivel de județ care cunoaște în profunzime acest subiect.
Imi doresc sa devenim un exemplu bun pentru celelalte localitati si sa le aratam ca prin curaj, perseverenta si cunoastere facem pasi spre dezvoltare.

Promovare electorala,la comanda PLUS Filiala Teleorman CMF- 21200391

Sorin Iulian Tudosie, candidat USR PLUS pentru Primaria Dobrotesti declara: ,,Sunt unul dintre putinii tineri care au ales sa ramana in locul natal pentru a pune lucrurile in miscare. Lupt pentru Dobrotesti din simplul motiv ca aici e pentru mine acasa”.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.