La mulţi ani, Românie!

Zvâcneşte inima mai tare astăzi când pronunţăm ROMÂNIA! Sufletul este cuprins de dragostea de ţară mai cu ardoare ca în alte zile de 1 Decembrie. Şi mă bucură, deşi este o bucurie trecătoare! Parada dragului de pământul românesc ar trebui să mocnească în fiecare acţiune a nostră ca neam de zi cu zi, şi în astfel de clipe, să cutremure sufletul. Pentru că România are nevoie să o iubim în orice moment! Pentru că România înseamnă fiecare casă, fiecare cătun, fiecare sat şi oraş. Pentru că dragostea de ţară înseamnă binele pe care îl faci în jurul tău!

Neliniştea celor care îşi trăiesc anii departe de pământul românesc înseamnă chemarea pământului. Încercările unora de a aduce frumuseţea tradiţiilor în afara graniţelor, înseamnă mândrie! Promisiunile pe care mulţi de lângă noi şi le fac în rugăciune, de a încerca să facă locul în care stau, unul viu şi mai bun, se numeşte speranţă!

Românie, adună-ţi copii! Invaţă-i să te regăsească! Răspândeşte în sufletele noastre iubirea pe care o aveau ţăranii când îţi sărutau pământul! 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.