Aşteptând raze de soare- 5-

Scrisoare 23.III.’86

scrisoare
,,Cu mare bucurie am citit scrisoare ta, în care îmi spui că te simţi mai bine, dar te rog din suflet lasă nervii, ştiu şi te înţeleg şi pe tine şi pe el, dar trebuie răbdare, căci numai el poate rezolva totul şi cum este el calculat la toate, o va rezolva şi pe aceasta dar numai cu răbdare. Îmi scrie că suferă mult de tot şi că sunt ca doi colegi de cameră.
Tu i-ai scris că ai albit şi el îmi scrie că tot frumuşică şi bună eşti; e bărbat şi totuşi mi se dăstăinuie mie, în toate scrisorile pe care mi le trimite se semnează – Soarele cu Puşica lui-. Să fii cuminte, în sensul să nu-ţi mai faci nervi din orice. Cred că dacă ar putea, s-ar face pasăre şi ar zbura la tine. Lăsaţi timpul şi în voia lui, căci nu se ştie când va aduce ziua cea mare. Eu vă urez din toată inima mea de mamă, revedere grabnică şi să nu mai suferiţi- va fi Dumnezeu bun şi cu voi, că n-aţi făcut niciun rău nimănui.
Cum ai ieşit cu lecţia deschisă? Nici nu mă îndoiesc de tine! Ştiu că eşti ocupată cu şcoala-dar ai grijă de tine, dacă e nevoie să mai iei medicamente, să te îngrijeşti, să mănânci, să fii o mândră bunicuţă, tânără şi foarte frumoasă!”

   Mama S.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.